Netværk

Risskov Revision Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Vi involverer os lokalt

Risskov Revision deltager i lokale erhvervsnetværk – blandt andet AGF netværk, Bakken Bears, Erhverv Aarhus, Henrik Dahl netværk og Risskov Erhvervsforening. Netværk er en vigtig del af vores forretning. At handle med sit netværk forpligter. Det kræver troværdighed, og at man leverer kvalitet hver gang – det kan vi godt lide!
 

Samarbejde med Henrik Dahl Netværk

I kender Henrik Dahl fra DR1 programmerne ”Rene ord for pengene” og ”Rabatten”, hvor han var den hurtigsnakkende tv-vært, nu beskæftiger han sig med Henrik Dahl Netværk, men tempoet er fortsat højt med garanti for de rappe replikker. 

Her er tale om et business netværk med anderledes netværksøvelser og oplæg der giver udbyttet. Som facilitator bryder Henrik isen fra start, som den humoristiske og ligefremme person han er. Det er medvirkende til, at netværkerne i de forskellige grupper lynhurtigt lærer hinanden at kende, og dermed opbygger tillid og knytter kontakter, du ellers aldrig havde fået.  Vi har siden maj 2015 løbende afholdt netværksmøder hos Risskov Revision, hvilket har været med stor succes. Flere er allerede i gang med, at skabe forretning for hinanden og derudover er der mange, der har aktuelle aktiviteter i gang i deres forretning.

Kunder hos Risskov Revision kan få input til, hvad det helt præcist er, der kommer til at ske i netværket og muligheden for udbytte. Henrik tilbyder at afholde et 30 minutters møde med interesserede.
Kontakt Henrik på hd(a)henrikdahlnetvaerk.dk for booking af møde og læs mere på www.henrikdahlnetvaerk.dk

Kontakt

Brug for hjælp?

Klik videre for at kontakte os.

Kontakt os

 

Henrik Dahl