Portræt af huset

Risskov Revision Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Farverig kunst og højt til loftet

Dynamik gennem engagement!

Her er farverig kunst på væggene og højt til loftet, både fagligt og menneskeligt. Vi har indrettet vores revisorhus, så det både giver mulighed for fordybelse i arbejdet og til faglig sparring og socialt samvær. 

Måske lægger du mærke til kunsten, som møder dig allerede i indgangen. Kunsten er indsamlet over årene af indehaver  og direktør Tore Christensen, som finder inspiration i malerier og skulpturer. Vi håber også, at kunsten inspirerer vores kunder, når de besøger os her.


Grønne tiltag

 

Hos Risskov Revision ønsker vi at hjælpe miljøet og blive en grønnere virksomhed. Et af tiltagene er at vi nu har fået solceller på taget af vores kontorbygning. Vi producerer således selv den el der anvendes til blandt andet vores ventilationsanlæg. Solcelleanlægget et leveret af Solcellekonsulenten, kontakt Henrik Malberg hvis du eller din virksomhed overvejer et solcelleanlæg.

Ligeledes har vi fået en robotplæneklipper som sørger for at græsarealet omkring vores kontorhus hele tiden står nyklippet. Vores robotklipper er leveret og installeret af Lyngfeldt A/S.

Kører du elbil? Så kan du som besøgende hos Risskov Revision nu få ladet din bil imens du er til møde hos os. Vi har opsat en dobbelt ladestander fra Sperto, således kunder og andre besøgende i elbiler har mulighed for at lade deres bil, inden de skal køre videre. Henvend dig i receptionen såfremt du ønsker at benytte denne mulighed. Afregning sker efter gældende dagspris.

Kontakt

Brug for hjælp?

Klik videre for at kontakte os.

Kontakt os