Nyheder

Publikationer

Peter Kjeldsen udtræder som partner hos Kovsted & Skovgård

Det er med virkning fra den 1/12 2023 aftalt, at statsautoriseret revisor Peter Kjeldsen […]

Læs mere

Lovforslag på skatteområdet

Statsministerens åbningstale sluttede på vanlig vis: DANMARK LEVE! Hurra! Hurra! Hurra! Det fremlagte lovkatalog […]

Læs mere

Regeringens skatteudspil

Regeringen har offentliggjort sit skatteudspil den 29. august 2017. Skatteudspillet er en del af finanslovsforhandlingerne, […]

Læs mere

Facit

Klik her for at læse

Læs mere

Facit

Klik her for at læse

Læs mere

Facit

Klik her for at læse

Læs mere

Hos Kovsted & Skovgård er vi nærværende og engagerede, når vi arbejder med revision og rådgivning. Vi er din revisor, og da vi rådgiver med forretningsmæssig forståelse, tilbyder vi mere end blot en revision. Som revisor bestræber vi os på, at vores ydelser skal være værdiskabende for dig. Vi har afdelinger i Aarhus og på Djursland i Rønde og Ebeltoft.

Ønsker du proaktiv, uvildig og nærværende sparring og professionel revision, af en revisor, der udvikler din forretning?

Ønsker du proaktiv, uvildig og nærværende sparring og professionel revision, af en revisor, der udvikler din forretning?

Som kunde hos os møder du en imødekommende revisor og et seriøst revisions- og rådgivningsfirma med hovedafdelingen i Aarhus. Vi engagerer os i vores kunder, fordi revision og regnskab er mere end tal. Det vigtigste krav til en revisor er naturligvis, at du får et regnskab, du kan stole på – og det gør du med en revisor fra Kovsted & Skovgård. Vi peger på steder, hvor du kan spare, effektivisere, reducere din virksomheds sårbarhed eller få mere ud af dine aktiviteter.

Fordele som kunde hos Kovsted & Skovgård

Hos Kovsted & Skovgård, med hovedsæde i Aarhus, har vi et spændende og udfordrende arbejdsmiljø for vores medarbejdere, hvor der er fokus på balance mellem arbejds- og privatliv. Det gør, at vi i høj grad formår at fastholde vores dygtige medarbejdere. Derfor vil du opleve kontinuitet i forhold til de revisorer, som betjener dig indenfor revision m.v. Du møder altid den samme revisor, da alle revisorer har egne kunder, som de har ansvaret for. Du er altid velkommen til at kontakte os i vores afdelinger i Aarhus-, og på Djursland i byerne: Ebeltoft og Rønde.

Ønsker du en revisor, som leverer proaktiv, uvildig og nærværende sparring, der udvikler din forretning?